Χαιρετισμός νέου προέδρου του σωματείου

Αγαπητά μέλη,

είναι μεγάλη τιμή και χαρά να προεδρεύσω σε ένα Σωματείο με τόση μεγάλη ιστορία, με τόσα πολλά κατορθώματα και με τόσες πολλές επιτυχίες. Είναι μια ιστορία που δεν μπορεί να γραφτεί μέσα σε λίγες λέξεις μιας ανακοίνωσης. Το νέο ΔΣ δεν έχει παρά να πιάσει γρήγορα δουλειά και να ενώσει το παρελθόν με το παρόν.

Οι καιροί που περνάμε είναι δύσκολοι για όλους, όλα αυτά τα τελευταία δύσκολα οικονομικά χρόνια που πέρασε η Πατρίδα μας ακόμη και τώρα που μπαίνουμε στον δεύτερο χρόνο της  πανδημίας είναι λογικό κάποιες παρέες  και φιλίες να «ξεθώριασαν», η Ιστορία του συλλόγου όμως δεν μπορεί όσα χρόνια και αν περάσουν να ξεθωριάσει.

Είμαστε εδώ να μάθουμε από τους παλιούς και να μεταλαμπαδεύσουμε στους νεότερους την ιστορία τα ιδανικά και τους σκοπούς του σωματείου. Όλοι μαζί όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί θα τα καταφέρουμε.

Όντας ο ίδιος Συλλέκτης Τεχνολογίας νιώθω την ανάγκη να βρίσκομαι εδώ μαζί με αυτούς που κράτησαν το ζωντανό το σωματείο όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας την ίδια αγωνία δεν μπορώ παρά να δεσμευτώ ότι θα δουλέψουμε σκληρά να φέρουμε το Σωματείο εκεί που πραγματικά ανήκει με την παλιά του αίγλη, στο σήμερα.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Λ.Βλαχογιάννης

Κοινοποίηση
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο