Επιτυχημένη η συμμετοχή του ΕΜΤ στο 15ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας – ΕΜΤ στο 15ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Ως συν διοργανωτής το Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας – ΕΜΤ συμμετείχε με μια δράση η οποία παρουσίαζε στους μαθητές vintage πλήρως λειτουργικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν.

Κατά τη διεξαγωγή του Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής μέλος του πενταμελούς Προεδρείου της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής ήταν και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας κ. Βλαχογιάννης Λ. Γεώργιος , μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής ήταν και ο Γ. Γραμματέας του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας  κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης και το μέλος του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας κ. Κακαμπέγκας Ακριβός .Τον χαιρετισμό κατά την έναρξη του 15ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής εκ μέρους του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας έκανε ο αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Γκαβέζος Μιχάλης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπαχαράκη Περιφερειακό Διευθ. Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, την κ. Μπεζεργιάννη Πρόεδρο του ΚΔΕΜΤ-ΝΟΗΣΙΣ και τον κ.  Ηλιάδη από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο