Μετά από 20 χρόνια ανοιχτό το Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας κάθε Δευτέρα

Μετά από την επιτυχία που είχε η έκθεση φωτογραφικού και ψηφιακού υλικού με τίτλο << Από το Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στο Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας>> η οποία έγινε τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2024 στα γραφεία του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας στη Βι.Πε. Σίνδου αποφασίσαμε να διατηρήσουμε μόνιμα την έκθεση δωρεάν προς το κοινό.

Η έκθεση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν την πολυσύνθετη ιστορία του μουσείου και την εξέλιξή του από το παρελθόν έως το παρόν.

Με την παρουσίαση φωτογραφικού και ψηφιακού υλικού που καλύπτει την περίοδο 1978-2003, η έκθεση αυτή θα ρίξει φως στην εξέλιξη του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης μέχρι τη μετεγκατάστασή του στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (ΚΔΕΜΤ-ΝΟΗΣΙΣ).

Το “Ελληνικό Mουσείο Tεχνολογίας” (Ε.Μ.Τ.) με τη σημερινή ονομασία του, είναι μετεξέλιξη του “Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης” (ΤΜΘ) που δραστηριοποιήθηκε κατά την περίοδο 1978 -2002 και προσέφερε στο κοινό και ιδιαίτερα στους νέους ένα πλήθος δραστηριοτήτων.

Κάθε Δευτέρα 9:30 με 16:30 τα γραφεία του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας στη Βι.Πε. Σίνδου (Κτίριο 47 2η οδός – Έναντι AlphaBank Βι.Πε. Σίνδου) θα είναι ανοιχτά και θα σας περιμένουν δωρεάν να γνωρίσετε την ιστορία του.

Τηλέφωνο κρατήσεων:  2311 116555

E-mail: info@emt.edu.gr

📍https://maps.app.goo.gl/WwsWK2J1mVHjQBMUA

🚍 Στάση Aστικού Λεωφορείου Νο53 “Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης”

Κοινοποίηση
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο